Блог Новини ФСТУ

Виклик на змагання зі спортивного туризму

Надія Сичова
9 Лип 2019

Міністерством молоді та спорту України затверджені Регламенти змагань зі спортивного туризму, які є офіційними викликами на змагання, а саме:

  • Чемпіонат України зі спортивного туризму – вітрильний туризм, який проводиться з 03 по 11 серпня 2019 року в акваторії Чорного моря в районі міста Коблево Миколаївської області Регламент
  • Чемпіонат України зі спортивного туризму – гірський туризм. який проводиться з 06 по 09 вересня 2019 року на Чатових скелях поблизу села Лисиничі Пустомитівського району Львівської області Регламент. Змагання особисті.
  • Чемпіонат України зі спортивного туризму – велосипедний туризм (особисто-командні змагання), який проводиться з 12 по 15 вересня 2019 року в м. Київ на території Національного природного парку “Голосіївський”. Регламент
  • Чемпіонат України зі спортивного туризму – пішохідний туризм, який проводиться з 20 по 23 вересня 2019 року в Голопристанському районі Херсонської області на базі зеленого туризму “Зелені хутори Таврії” (8-км траси Цюрупинськ-Гола Пристань) Регламент. Змагання особисті.

 

Залишити коментар