Блог Новини ФСТУ

Кубок України зі спортивного туризму серед ветеранів виявив своїх переможців

Надія Сичова
24 Вер 2018

Закінчилися жваві змагання за Кубок України ветеранів спортивного туризму. На гостинній Сколівщині зібралися ветерани спортивного туризму з 5 регіонів: спортсмени  Івано-Франківської, Львівської, Київської, Полтавської областей і міста Києва. Мальовничий ландшафт Сколівщини дозволив створити цікаві траси для змагань: це і дюльфер з моста, лісові стежки велосипедних трас, водні перепони. Змагання пройшли на 4 дистанціях: водній, пішохідній, велосипедній і комбінованій естафеті. Найстарші ветерани серед чоловіків – це Маслов Юрій (1937 року народження), Шинкаренко Леонід (1938 року народження), а серед жінок – незмінна учасниця змагань зі спортивного туризму Дойникова Анастасія (1939 року народження).

42203227_1904648096269239_4557389166425407488_n

Одночасно із змаганнями ветерани туризму провели фестиваль – зустріч ветеранів,  який пройшов в теплій дружній обстановці, на яких були спогади про походи, показ фотографій і все супроводжувалося туристськими піснями.

 

Спогади

Спогади

Ку веерани 4

В офіційному закритті змагань брав участь президент федерації Андрій Лопушанський. Своїм виступом він оживив атмосферу закриття змагань, показавши зацікавленість в розвитку спортивного туризму, розповів про бажання відновити туристські стежки в Карпатах та інших регіонах України, які б були під наглядом Федерації. Для кожного ветерана у нього знайшлося добре слово.

Він нагородив переможців, а саме за третє місце – команду міста Києва, за друге та перше місце – дві команди з Київської області. Обидві команди були організовані завдячуючи незмінному члену Ради ветеранів Київщини – Дегтярю Михайлу.

Переможці Кубку ветеранів спортсмени Київської області: перше та друге місце

Переможців Кубку ветеранів спортсменів Київської області (перше та друге місце) вітає президент федерації Андрій Лопушанський

Капітана команд ипереможців Києвщини вітає президент Федерації Андрій Лопушанський

Капітана команди переможців Києвщини вітає президент федерації Андрій Лопушанський

Хозяї Кубку за третє місце разом з президентом федерації та головою Ради ветеранів - Вільнером Валентином

Хозяї Кубку за третє місце разом з президентом федерації та головою Ради ветеранів – Вільнером Валентином

Нагороди Кубку України

Нагороди Кубку України

Протоколи змагань у форматі pdf за посиланням Протоколи змагань КУ серед ветеранів 2018 р

Залишити коментар