Блог Новини МінМСУ > Новини ФСТУ

Генеральна асамблея Спортивного комітету України

Надія Сичова
1 Сер 2020

15 років наша Федерація плідно співпрацює із Спортивним комітетом України, відчуваючи від комітету підтримку, допомогу, особливо в проведенні суддівських та тренерських семінарів.

А 1 серпня відбулася Генеральна Асамблея Спортивного комітету України, на якій президент комітету Ілля Шевляк звітував про роботу комітету за останні чотири роки. В Асамблеї брав участь Міністр молоді і спорту України Вадим Гутцайт, який підкреслив неоцінимий вклад СКУ в розвиток неолімпійських видів спорту і в першу чергу особисто її президента. Також в роботі Асамблеї взяв участь заступник Міністра молоді і спорту Матвій Бідний, який саме і відповідає за розвиток неолімпійських видів спорту. Досягнення Спортивного комітету України, про які розповів Ілля Шевляк, викладені на сайті СКУ Презентація доповіді. Робота СКУ була оцінена позитивно.

На наступні чотири роки  президентом Спортивного комітету України обрано Іллю Шевляка. Асамблеєю обрані віцепрезиденти СКУ, генеральний секретар, Ревізійна комісія.

Також здійснений прийом нових членів до Спортивного комітету України, як асоційованих членів, а саме Федерація пентанку України, Федерація кануполо України та Федерація піклболу України.

Залишити коментар