Блог Новини ФСТУ

На Харківщині відбувся чемпіонат України з велосипедного туризму

Надія Сичова
4 Тра 2018

29 квітня – 03 травня у місті Чугуєві, що на Харкіщині відбувся чемпіонат Украни з велосипедного туризму. Одночасно відбувся чемпіонат України з велосипедного туризму серед студентів. Цей проект спільно організували й провели Федерація спортивного туризму України, ВП “Федерація спортивного туризму Харківської області” та Комітет фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки.

На змагання зібралися спортсмени з 6 регіонів – всього 8 команд. На урочистостях були присутні  Каніщев Є.О., віце-президент відокремленого підрозділу Федерації спортивного туризму Харківської області та Пахолюк Т.П., віце-президент ФСТУ.

Змагання відбулися  на двох дистанціях ІV класу: “Комплексна дистанція” (фігурне водіння велосипеда, тріал, велокрос) та “Велоралі”. 0 (15)_thumb 0 (14)_thumb

0 (10)_thumb

Переможцями в командному заліку стали спортсмени Сумської області. Друге місце посіли Луганчани і на третьому місці – команда Харківської області.

7 спортсменів підтвердили спортивний розряд КМСУ. 4 спортсмени вперше виконали спортивний розряд КМСУ, на жаль лише на одній дистанції. Виходячи з вимог ЄСКУ – одна з дистанцій може бути замінена участю в туристському поході не нижче ІІІ категорії складності – при наявності відповідної довідки ці спортсмени мають право отримати спортивний розряд КМСУ.

Розрядні протоколи розміщені на вкладці Календар заходів на позиції чемпіонату України зі спортивного велосипедного туризму

Залишити коментар