Блог Новини МінМСУ > Новини ФСТУ

Мінмолодьспорту видало Наказ про спортивні заходи під час карантину

Надія Сичова
12 Бер 2020

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт підписав Наказ про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Відповідно до наказу встановлено, що на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року:

– скасовуються фізкультурно-оздоровчі заходи, чемпіонати України, всеукраїнські змагання, турніри, матчеві зустрічі, Кубки України з видів спорту серед різних вікових груп крім дорослих, що передбачені Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2020 рік, з подальшим їх перенесенням на терміни, які будуть додатково встановлені з урахуванням пропозицій відповідних спортивних федерацій;

– чемпіонати України з видів спорту серед дорослих та міжнародні спортивні заходи на території України дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників);

Також рекомендовано органам державного управління з питань фізичної культури і спорту обласних та міста Києва державних адміністрацій вжити заходів щодо запобігання захворюваності та поширення коронавірусу COVID-19.

2 комментарі(в) Додати коментар

  • Змагання Федерації, які підпадають під дію цього Наказу № 6 тільки Кубок з водного туризму “Карпатські ралі”, 27.03 – 30.03.2020 р., які проводяться на відрізку р. Свіча, БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, на відкритої місцевості. Чисельність табору учасників в польових умовах не більше 200 осіб.
    Таким чином, Федерація не порушує вимог ні Постанови КМУ № 211, ні Наказу ММСУ № 6. Змагання відбудуться у заплановані терміни згідно з затвердженим Регламентом та Наказу ММСУ.

  • Після того, як КМУ призначив Т.в.о. Міністра культури молоді та спорту, цей наказ Міністра МінМСУ зник зі шпальтів сайту, як і сам міністр – такі реалії нашого сумбурного життя.

Залишити коментар