Блог Новини ФСТУ

Вітаємо переможців, учасників та організаторів чемпіонату України зі спортивного туризму серед ветеранів

Надія Сичова
29 Вер 2021

З 24 по 26 вересня 2021 в переддень Всесвітнього дня туризму  Южноукраїнськ (Миколаївщина) зустрів ветеранів спортивного туризму на берегах р. Південний Буг на чемпіонат України зі спортивного туризму серед ветеранів. Організатори змагань – Міністерство молоді та спорту України, Асоціація ветеранів спорту України, Федерація спортивного туризму України та Миколаївська обласна федерація спортивного туризму.

В змаганнях взяли участь 9 команд (3 – лише в особистих видах програми), до складу яких увійшли 64 спортсмени з 4 територій України: міста Києва, Київської області, Львівської області та Полтавської області. Серед найповажніших по віку були 85-річна львівянка та 84-річний киянин. Вело, водні та пішохідні дистанції визначили самих вправних та витривалих. Байдарочні запливи в очеретяних заплавах, вело маршрути на місцевості та скельні лазіння створювали атмосферу спортивного напруження, боротьби, переживань та вболівань.закриття1 відкриття1

Протягом трьох днів спортсмени змагалися на дистанціях І класу складності з різних видів туризму: велосипедного, водного, пішохідного та комбінованого.

велотуризм1 пішохідний туризм1

пішохідний туризм2

изображение_viber_2021-09-27_22-43-31-827

На дистанції пішохідного туризму перемогу виборола команда міста Миргород Полтавської області, на 2 місці – команда Львівської області, на 3 місці – команда Білоцерківської ФСТ Київської області.

На дистанції водного туризму перемогла команда Київської області-2, на другому місці – команда Полтавської ОФФСТУ, на 3 місці – команда міста Миргород Полтавської області.

На дистанції велосипедного туризму перемогла команда Львівської області, а друге місце розділили між собою команди Київська область-2 та міста Миргород Полтавської області.

На дистанції комбінованого туризму перемогу виборола команда Київської області-2, друге місце посіла команда міста Миргород Полтавської області, 3 місце – команда Полтавської ОФФСТУ.

В загальнокомандному заліку за підсумками всіх видів змагань перемогу виборола команда Київської області-2, друге місце посіла команда міста Миргород Полтавської області, а 3 місце – команда Полтавської ОФФСТУ.

В особистому заліку на дистанції велосипедного туризму місця розподілились наступним чином:

І місце: учасник команди Львівської області -Бережний Микола Григорович (серед чоловіків) та учасниця команди Львівської області Алєксандрова Ганна Дмитрівна (серед жінок);

ІІ місце: учасник команди м. Миргород – Шумейко Микола Григорович та учасниця команди Полтавської ОФФСТУ – Марченко Надія Олексіївна;

ІІІ місце: учасник команди Київської області-2 – Кравченко Валентин Васильович та учасниця команди Київської області-2 – Сичова Надія Павлівна.

В особистому заліку на дистанції водного туризму місця розподілились наступним чином:

І місце: екіпаж команди Київської МФСТУ – Маслов Юрій Костянтинович і Сидюк Борис Іванович (серед чоловічих екіпажів) та екіпаж команди Київської області-2 – Хапков Олег Васильович і Сичова Надія Павлівна (серед змішаних екіпажів);

ІІ місце: екіпаж команди м. Миргород – Ніколаєнко Василь Леонідович і Марін Володимир Сергійович та екіпаж команди Київської МФСТУ – Гращенко Вілен Макарович і Григорцева Наталія Іванівна;

ІІІ місце: екіпаж команди Полтавської ОФФСТУ – Осіпов Сергій Олександрович і Ляпкало Іван Михайлович та екіпаж команди Київської  області-2 – Панчак Орест Теодорович і Дегтяр Лариса Дмитрівна.

Вітаємо переможців, усіх учасників та організаторів змагань. Втерани ще мають сили, спортивний запал та жагу боротьби. Так тримати! Не старіти! Не здаватись!

Анатолій Олійник,

Олена Гладка.

Залишити коментар