Блог Новини ФСТУ

Звернення до міжнародної туристської та спортивної спільноти!

Надія Сичова
28 Лют 2022

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала безпрецендентні воєнні дії на території України – повномасштабну війну!

Наша країна атакована агресором з півночі, сходу та півдня. Росія веде війну, в якій союзником їй стала Республіка Білорусь, з території якої на нашу країну йде бомбардування, ракетний обстріл та здійснюють атаку війська.

Абсолютна підлість у тому, що всьому світу їхній цар оголосив, що це «рятувальна спеціальна операція». Це абсолютна брехня!

Україна – суверенна незалежна держава, яка має свої чітко визначені кордони.

Федерація спортивного туризму України повідомляє про припинення будь-якої співпраці з існуючою Міжнародною федерацією спортивного туризму (МФСТ), в якій основні позиції займають Російська Федерація та Республіка Білорусь.

У зв’язку з цим Федерація спортивного туризму України (ФСТУ) виходить з пропозицією до всієї Міжнародної туристської та спортивної спільноти щодо організації нової Міжнародної федерації активного туризму (МФАТ). Звертаємось до інших країн-членів Міжнародної федерації спортивного туризму з пропозицією щодо входження до нової Міжнародної федерації активного туризму МФАТ.

Європа та увесь цивілізований світ вводить санкції проти росії та білорусі і ми також просимо вас долучитися до світової позиції, а саме:

  1. Заборонити виступати російським та білоруським спортсменам на будь-яких міжнародних змаганнях.
  2. Зупинити продаж прав на трансляції міжнародних змагань російським та білоруським каналам.
  3. Заборонити російським та білоруським компаніям бути спонсорами міжнародних змагань.
  4. Підтримати Україну інформаційно. Долучайтеся до поширення правдивої інформації стосовно дій з боку країн-агресорів росії та білорусі.

 

 

Президент Федерації спортивного туризму України (ФСТУ)                                                          Олександр Горбунов

Залишити коментар