Блог Новини ФСТУ

Зустріч з керівництвом Національної ради спортивної реабілітації захисників України

Надія Сичова
13 Гру 2018

Громадська спілка «Національна рада спортивної реабілітації захисників України» звернулась до Федерації з питанням  співпраці у розвитку фізичних можливостей і оздоровленню учасників бойових дій, в тому числі тих, які отримали поранення, контузію, каліцтва, та інші захворювання, та  залучає їх до активного життя через програми спортивної реабілітації. З метою обговорення питань в яких Федерація може дати раду була організована зустріч представників Національної ради і Федерації. В зустрічі брали участь Вадим Свириденко – Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій, Машко Катерина та Вінніченко Костянтин – співробітники Офісу Уповноваженого. Від Федерації на зустрічі були присутні Перший віце-президент Дячук В. та віце-президент -Сичова Н.

20181213_143621_thumbВадим Свириденко розповів про Національну раду спортивної реабілітації захисників України, яка об’єднує українські асоціації ветеранів війни, що отримали різні ушкодження, захищаючи територіальну цілісність Батьківщини. Всі члени НРСРЗУ мають досвід участі в міжнародних спортивних проектах для військових, та після безпосередньої участі в АТО й отримання різних ушкоджень втілюють підтримку побратимів в органічному поверненні до мирного життя.

Ми поділилися досвідом, який федерація має при організації спортивних змагань, запросили до участі в Кубках як Всеукраїнського рівня, так і обласних та міських. Зацікавленість у представників Ради викликала можливість взяти участь у семінарах по підготовці учасників спортивних походів, що проводить гірська комісія на спортивні базі “Заросляк”, вітрильна комісія в Одесі. Позитивно віднеслися до можливості взяти участь у традиційному сходженні на Говерлу, що проводиться Львівською обласною федерацією спортивного туризму, пройтися маршрутами пішохідного, лижного, та водного туризму, які пропонуються  львівськими інструкторами на оздоровчій базі Тисовець, що на Львівщині.

 

Залишити коментар