Блог Змагання

Кубок України зі спортивного пішохідного туризму визначив переможців

Надія Сичова
1 Гру 2019

29.11-01.12 2019 року в спортивній залі ДНЗ “Решетилівській професійний ліцей” відбулися командні змагання за Кубок України з пішохідного туризму в приміщенні. Найсильніші, найвитриваліші 92 спортсмени, які представляли 13 команд з дев’яти регіонів України, змагалися на дистанціях ІV класу.

В перший день змагалися  на короткій дистанції “Смуга перешкод”. Другого дня відбулося змагання зв’язок також на короткій дистанції “Смуга перешкод”.3  2

4 6

  5

В урочистому відкритті змагань взяли участь Надія Сичова – віце-президент Федерації спортивного туризму України, Ольга Скляр – президент Полтавської обласної федерації спортивного туризму, Станіслав Комісар – директор Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Впевнену перемогу здобула команда Темп м. Ніжин, друге місце за командою з Вінницької області, третє – за командою Миколаївської області. Суддівська колегія, до складу якої увійшли 6 суддів національної категорії, 1 суддя міжнародної категорії, дякують всіх учасників та представників змагань за участь у змаганнях. Особлива подяка працівникам ліцею за  гостинність, за надане тепло, а поварам за смачні страви.

Протоколи змагань вивчайте за посиланням Розрядні протоколи

 

Головний суддя Анатолій Криворучко.

Залишити коментар