Блог Новини ФСТУ

Кубок України зі спортивного туризму – комбінований туризм

Надія Сичова
13 Вер 2021

Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2021 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 28.12.2020 р. № 2821 (зі змінами) та наказу МІНМСУ №3366 від 13.09.2021 р. з 17 по 19 вересня 2021 року в м. Києві та його околицях (на відстані не більше 20 км від в’їзду до м. Києва) проводиться Кубок України зі спортивного туризму – комбінований туризм.

Змагання командні проводяться на дистанціях ІІ-ІІІ класу: довга дистанція – “Смуга перешкод”. На дистанції передбачені перешкоди з велосипедного, водного, гірського, пішохідного видів спортивного туризму. Змагання проводяться в трьох класах:

  • Клас “А” – пішохідно-вело-водна дистанція з проходженням технічних етапів і різноманітних завдань. Частина дистанції буде проходити на особистих велосипедах та на байдарках.
  • Клас “B” – пішохідна дистанція з водними етапами та з проходженням технічних етапів і різноманітних завдань.
  • Клас “С” –  велосипедно-пішохідна дистанція з проходженням технічних етапів, різноманітних завдань. Основна частина дистанції буде проходити на особистих велосипедах.Регламент затверджений МінМСУ і є офіційним викликом на змагання.

:

Залишити коментар