Блог Новини регіонів > Новини ФСТУ

Підготовка до чемпіонату України з лижного туризму

Надія Сичова
24 Січ 2019

S4750039

З метою відбору збірної команди для участі у чемпіонаті України з лижного туризму, проведення якого заплановано у відповідності до ЄКПУ Мінмолодьспорту на 20-24 лютого в селі Яблуниця Івано-Франківської області, 22-23 січня 2019 року на базі «табору Сонячний» у с. Гаразджа Луцького району відбувся відкритий Чемпіонат Волинської області серед юнаків з лижного туризму.     Такі змагання Волинський обласний Центр туризму, спорту та екскурсій проводить уже восьмий рік поспіль.

У відкритому Чемпіонаті взяли участь 33  кращих туристів-лижників з Боратинської (Луцького району) та Вишнівської (Любомльського району) ОТГ, Ківерцівського району та сусідньої Рівненської області.
За підсумком двох дистанцій переможний кубок відкритого Чемпіонату Волинської області з лижного туризму цього року дістався команді Рівненської станції юних туристів, які змістили минулорічних чемпіонів – спортсменів Боратинської ОТГ Луцького району на ІІ сходинку турнірної таблиці і ІІІ місце теж дістався гостям з Рівненщини – команді Дубенської районної станції юних туристів. В нагороду спортсмени отримали грамоти, дипломи та медалі.

Залишити коментар